Navigácia

Počítadlo návštev

Počet návštev: 3315742
Sobota 20. 10. 2018

Elektronická žiacka knižka 2018/19

Prístupové údaje k nahliadnutiu do elektronickej žiackej knižky pre rodičov zostávajú rovnaké ako v školskom roku 2017/18. Prístupové údaje do elektronickej žiackej knižky pre rodičov žiakov prvých ročníkov budú odovzdané triednymi učiteľmi  na rodičovskom združení.

Pri strate prístupových údajov kontaktujte triednych učiteľov, alebo e-mailom: rumanovska@9zstn.sk

(prihlásenie)

Ochrana osobných údajov

  V zmysle ustanovenia § 60 ods. 1 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon o ochrane osobných údajov“) je ZŠ, Ul. L. Novomeského 11, Trenčín povinná sprístupniť dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojej webovej stránke určité informácie. Bližšie údaje sú uvedené na odkaze:

Ochrana osobných údajov

Vitajte na stránkach našej školy

Základná škola, Ul.L.Novomeského 11, Trenčín

Posledné novinky

  • Zdravé zuby

    V ŠKD Sovička sme si v septembri pripomenuli celoklubovou akciou s názvom „Zdravé zuby“ všetky pravidlá súvisiace so správnou starostlivosťou o chrup na základe rozprávkového príbehu „ O maškrtnom ADAMKOVI “. Príbeh deťom pripomenul, ako skončia tie deti, ktoré si zuby nečistia, jedia samé sladkosti a oblúkom sa vyhýbajú zdravým jedlám obsahujúcim výživné látky, vitamíny a minerály, ktoré chrupu zvlášť prospievajú. Spoločnou prácou sme vytvorili veselé obrázky o našich zuboch a nielen tých zdravých.... Deti v našom ŠKD však dobre vedia, že zuby o ktoré sa nestaráme, bolia. Spolu sme si teda zopakovali ako správne a ako dlho zuby čistiť, čo zúbkom prospieva, čo im škodí, aká je najvhodnejšia zubná kefka, koľko zubov má detský chrup i chrup dospelého človeka. Milí rodičia, iný ako biely úsmev a svieži dych od vašich detí už nečakajte. Fotogaléria

  • Stalo sa už tradíciou, že žiaci prvého stupňa našej školy spolu s p. učiteľkami venujú vyučovaciu hodinu problematike ústneho zdravia. Veku primeranými aktivitami rozširujú svoje vedomosti o ústnej dutine, o dôležitosti správnej starostlivosti o ňu. Prváci sa oboznamujú so správnou technikou čistenia zubov, starší techniku zdokonaľujú, aby urobili maximum pre svoj zdravý úsmev. Zabezpečila p. uč. Mgr. Bernátová. Fotogaléria

  • Majstri okresu v stolnom tenise

    Dňa 3.10.2018 sa v telocvični ZŠ, Kubranská uskutočnilo okresné kolo v stolnom tenise. Našu školu reprezentovali dievčatá aj chlapci a družstvo chlapcov v zložení Daniel Danihel, Dominik Polák a Lukáš Mikulaj (všetci z 8.D) po náročných zápasoch porazilo vo finále Tr. Teplice a stali sa majstrami okresu. Víťazom srdečne blahoželáme a ďakujeme za výbornú reprezentáciu. Fotogaléria

  • Od pondelka 24.9. 2018 sa na našej škole uskutočnil Európsky týždeň športu. Pani učiteľky prvého stupňa pripravili pre deti netradičné športové aktivity. Kto chcel, mohol si každé odpoludnie prísť zašportovať: v pondelok s gumou a švihadlami, v utorok sa naučili loptovú škôlku, v stredu sa zdokonalovali v softtenise a zacvičili si s Hula-hop kruhmi, na Fit loptách a na balančných podložkách, vo štvrtok bola pripravená prekážková dráha. Odmenou bol diplom a radosť z pohybu. Za prípravu ďakujeme p. uč. Bernátovej, p. uč. Blažejovej, p. uč. Bočákovej, p. uč. Bobotovej, p. uč. Dražkovcovej, p. uč. Falťanovej, p. uč. Suchomelovej, p. uč. Trepákovej, p. uč. Turzíkovej, p. uč. Zahumenskej a p. uč. Ženčicovej.

  • Biela pastelka

    V piatok 21.9. 2018 sa na celom Slovensku vo vyše 300 mestách 4000 dobrovoľníkov rozhodlo vyzbierať peniaze pre tých, ktorí to najviac potrebujú. Mnohým ľuďom pripadá kreslenie bielou pastelkou nezmyselné – takúto kresbu predsa nikto nevidí! Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska už 17 rokov dokazuje, že to zmysel má. Podporili nákup pomôcok, ktoré uľahčujú nevidiacim viesť bežný život. Organizujú kurzy samostatnej chôdze s bielou palicou, kurzy Braillovo písma a iné. Aj naša škola sa opäť zapojila. V priebehu dňa naši deviataci Boris, Miška a Viktória pomohli a vyzbierali krásnych 130,13 €, za čo sme dostali veľkú pochvalu. Ďakujeme všetkým žiakom, učiteľom a dobrým ľuďom, ktorí aj svojou troškou prispeli. Naplnilo sa tohtoročné heslo zbierky Nevidím to až tak čierno. Ešte raz VĎAKA. Fotogaléria

  • Dňa 27.9.2018 sa uskutočnila praktická časť účelového cvičenia Ochrana života a zdravia pre žiakov II. stupňa. Cvičenie sme pripravili v spolupráci s Ozbrojenými silami Slovenskej republiky. Žiaci absolvovali zdravotnú prípravu, topografiu, protichemickú ochranu, súťaže zručnosti, oboznámili sa s vojenskou výzbrojou a technikou. Ďakujeme vojakom za vynikajúcu spoluprácu. Fotogaléria

  • Milí žiaci!

    Od pondelka 24. septembra do stredy 26. septembra sa uskutoční tradičný jesenný zber papiera.

    Nosiť môžete noviny, časopisy, letáky a knihy bez tvrdých obalov. Prinesený papier však musí byť zviazaný v balíkoch, nie v kartónových škatuliach alebo v igelitových taškách. Kontajner na papier bude pristavený na obvyklom mieste - na parkovisku za jedálňou vždy v čase od 14.00 do 18.00 hod.

    Zapojte sa všetci, jednotlivci aj triedne kolektívy. Na víťazov jednotlivcov čakajú sladké odmeny, pre víťazné triedy sú pripravené finančné odmeny a najúspešnejšej triede na obidvoch stupňoch bude udelený deň voľna určený na školskú akciu.

  • Informácie pre rodičov našich prvákov

    Milí rodičia, všetky informácie ohľadne potrebných školských potrieb, priebehu prvého školského dňa, stravovania a vyučovaní v prvých dňoch školského roku 2018/2019 sú uvedené v pokynoch:

    Pokyny_rodicom_prvakov_v_skolskom_roku_2018_2019.pdf

  • Slávnostné otvorenie šk. roka 2018/2019 sa bude konať dňa 3. septembra 2018 o 8.15 hod. v átriu školy. Žiaci 2.-9. ročníka sa zhromaždia vo svojich triedach o 8.00 hod.

    Žiaci 1. ročníka sa zhromaždia o 7.45 hod. pred hlavným vchodom od Šafárikovej ulice, kde si ich prevezmú triedne učiteľky.

    V prípade nepriaznivého počasia sa slávnostné otvorenie uskutoční len pre 1. ročník v telocvični školy, ostatné ročníky sa zhromaždia vo svojich triedach.

Novinky

Kontakt

  • Základná škola, Ul. L. Novomeského 11, 911 08 Trenčín
    Ul. L. Novomeského 11, 911 08 Trenčín
  • 032 65 24 531
    032 65 20 308
    Šk. jedáleň : 032 65 24 528

Fotogaléria