Navigácia

Počítadlo návštev

Počet návštev: 3125345
Nedeľa 20. 5. 2018

Elektronická žiacka knižka 2017/18

Prístupové údaje k nahliadnutiu do elektronickej žiackej knižky pre rodičov zostávajú rovnaké ako v školskom roku 2016/17. Prístupové údaje do elektronickej žiackej knižky pre rodičov žiakov prvých ročníkov budú odovzdané triednymi učiteľmi  na rodičovskom združení.

Pri strate prístupových údajov kontaktujte triednych učiteľov, alebo e-mailom: rumanovska@9zstn.sk

(prihlásenie)

Ochrana osobných údajov

  V zmysle ustanovenia § 60 ods. 1 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon o ochrane osobných údajov“) je ZŠ, Ul. L. Novomeského 11, Trenčín povinná sprístupniť dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojej webovej stránke určité informácie. Bližšie údaje sú uvedené na odkaze:

Ochrana osobných údajov

Vitajte na stránkach našej školy

Základná škola, Ul.L.Novomeského 11, Trenčín

Posledné novinky

  • V nedeľu 6.5.2018 naši tretiaci odcestovali do Školy v prírode, ktorá sa konala na Duchonke. Boli ubytovaní v penzióne Slniečko, kde bývali v pohodlných izbách a dostávali chutnú stravu. Počas celého týždňa bol pre nich pripravený bohatý program. V doobedňajších hodinách deti na turistických vychádzkach spoznávali okolie a čo najviac sa učili v prírode. V stredu navštívili Ranč pod Babicou - Mini Zoo Bojná, kde mali možnosť vidieť mnohé zaujímavé zvieratá. Popoludňajší program zabezpečovali animátori, ktorých si deti veľmi obľúbili. Zapájali sa do rôznych súťaží a aktivít. Posledný deň ukončili autogramiádou a 11.5.2018 – piatok sa všetci domov vrátili zdraví a plní nezabudnuteľných zážitkov. Za starostlivosť ďakujeme p. uč. Blažejovej, Valentovej, Polačkovej, Turzíkovej, p. vych. Čákovej, Špaldovej, Samekovej a p. zdravotníčke Marčokovej. Fotogaléria

  • Dňa 25.4.2018 sa v Dubnici nad Váhom uskutočnilo Krajské kolo Gymnastického štvorboja. O postup na Majstrovstvá Slovenska bojovali víťazné družstvá z regionálneho kola. Z našej školy to bolo družstvo A kategórie (1.-3.roč.) v zložení: Nikola Dvorská, Rebeka Bánesová, Kristína Mikolášková, Adela Schlesingerová a Karolína Chmelinová. Dievčatá obsadili pekné 3. miesto. Družstvo B kategórie (4.-6.roč.): Zuzana Mikušincová, Kristína Sapáčková, Sara Ferancová, Tamara Kvasnicová a Romana Doričková v silnej konkurencii obsadili 2. miesto. Dievčatám a p.uč. Suchomelovej gratulujeme k dosiahnutému umiestneniu a želáme veľa zdravia a úspechov v budúcom roku! Fotogaléria

  • 15. máj je vyhlásený OSN ako Medzinárodný deň rodiny. Tohtoročným mottom Dňa rodiny je Stojíme pri sebe. Toto motto vyjadruje, že členovia rodiny stoja pri sebe v dobrom i v zlom a vzájomne si pomáhajú. I naše deti v ŠKD vyjadrili svoje šťastie, radosť a zážitky zo svojich rodín kresbami pred školou. Fotogaléria

  • V stredu 9.5. sa v priestoroch našej školy uskutočnil koncert žiakov ZUŠ, ktorý pre našich druháčikov pripravila p.uč. Papová zo ZUŠ. Naši druháci sa hravou formou zoznamovali so základnými vyjadrovacími prostriedkami hudby, vypočuli si krátke skladbičky, ktoré im zahrali ich spolužiaci na klavíri a na husliach. Spoločne sme si aj zaspievali. Ďakujeme všetkým účinkujúcim žiakom a p.uč. Papovej za príjemný zážitok!

  • Dňa 16.marca sa uskutočnilo okresné kolo Fyzikálnej olympiády, kde sa v kategórii E na 2. mieste umiestnil žiak IX.B , Nikolas Blahušiak, ktorý školu ďalej úspešne reprezentoval na krajskom kole 18 apríla. Tu sa opäť stal úspešným riešiteľom. Dńa 7.júna je pozvaný na ocenenie za úspešné riešenie fyzikálnych úloh na Okresný úrad v Trenčíne. V kategórii F boli úspešnými riešiteľmi žiaci 8.C Uličný Filip Špalda Alex. Srdečne gratulujeme a p. učiteľke Mgr. Štefánikovej ďakujeme za prípravu.

  • Ako každý rok, aj tento rok sa dňa 2. 5. 2018 naši žiaci zúčastnili okresného kola Súťaže mladých záchranárov civilnej ochrany. Družstvo v zložení Roman Matuščin, Ľubomír Januška, Daniela Niková z 8.B a Sabina Kobzová z 8.C obsadilo výbornú striebornú priečku a postúpilo do krajského kola, ktoré sa bude konať 22. mája na Dubníku pri Starej Turej. Budeme im držať palce! Za prípravu na súťaž ďakujeme p. uč. Sivákovej a p. uč. Hrnčárovej. Fotogaléria

  • Dňa 27. 4. 2018 sa na našej škole konalo okresné kolo súťaže Družstiev mladých zdravotníkov pod záštitou Slovenského červeného kríža. Družstvo v zložení Viktória Kohútová, Daniela Niková, Lucia Čahojová z 8.B, Kornélia Holúbková z 8.A a Sabina Kobzová z 8.C vybojovalo v konkurencii 17 škôl krásne 2. miesto. Gratulujeme a za prípravu ďakujeme p. uč. Jarmile Hrnčárovej. Fotogaléria

  • Dňa 19.3. sa 66 žiakov prvého stupňa - dobrovoľníkov zapojilo do celoslovenskej matematickej súťaže "Matematický klokan". Spolu súťažilo 67000 žiakov z celého Slovenska. Úspešnými riešiteľmi, ktorí sa zaradili medzi 20 percent najúspešnejších z celého Slovenska sa stali: Stromčeková(1.D), Šimočko(2.D), Uhrinová(3.B), Sedláček(3.B), Kunová(3.C), Turzíková(3.C), Beňadik(4.A) a Sedlák(4.B). Najúspešnejším riešiteľom našej školy a teda školským šampiónom sa stal Peter Beňadik zo 4.A. Gratulujeme a tešíme sa na ďalší ročník tejto čoraz viac medzi žiakmi obľúbenej súťaže. Za organizáciu ďakujeme p.uč. Bobotovej a Poláčkovej. Fotogaléria

  • Vážení rodičia a priatelia školy!

    Ďakujeme Vám za darovanie 2 % z dane pre náš Neinvestičný fond "DEŤOM" n.f.

  • V týždni 23.- 27. 4. sa na prvom stupni uskutočnila akcia "TÝŽDEŇ BOJA PROTI OBEZITE". Žiaci sa s pani učiteľkami rozprávali o zdravom spôsobe života- o zdravom stravovaní, o vplyve športu, odpočinku a správnej hygieny na ľudský organizmus. Plnili rôzne zábavné úlohy, krížovky, osemsmerovky, kvízy. Využívali telovýchovné chvíľky na vyučovaní, nosili si zdravé desiaty, obmedzili školský automat, bufet, chodili do školy peši. Každý deň v týždni bol motivovaný inou farbou a tak sme mali aj krásne farebné dni. Ďakujeme za prípravu p. uč. Bobotovej. Fotogaléria

Novinky

Kontakt

  • Základná škola, Ul. L. Novomeského 11, 911 08 Trenčín
    Ul. L. Novomeského 11, 911 08 Trenčín
  • 032 65 24 531
    032 65 20 308
    Šk. jedáleň : 032 65 24 528

Fotogaléria