• Zber papiera

          • Milí žiaci!

            Od pondelka 2. októbra do stredy 4. októbra sa uskutoční tradičný jesenný zber papiera. Kontajner na papier bude pristavený na obvyklom mieste - na parkovisku za jedálňou vždy v čase od 14. hodiny do 18. hodiny.

            Nosiť môžete noviny, časopisy, letáky a knihy bez tvrdých obalov. Prinesený papier však musí byť zviazaný v balíkoch, nie v kartónových škatuliach alebo v igelitových taškách.

            Zapojte sa všetci, jednotlivci aj triedne kolektívy. Na víťazov jednotlivcov čakajú sladké odmeny, pre víťazné triedy sú pripravené finančné odmeny a najúspešnejšej triede na obidvoch stupňoch bude udelený deň voľna určený na školskú akciu.

        • Týždeň ústneho zdravia
          • Týždeň ústneho zdravia

          • Najkrajší úsmev je zdravý úsmev. A aby bol zdravý čo najdlhšie ,treba sa o zuby pravidelne a správne starať.

            V dňoch 25.-28. septembra sa žiaci prvého stupňa zapojili do aktivít, ktoré vedú k uvedomeniu si dôležitosti ústneho zdravia.

             Tejto problematike sa venovali teoreticky aj prakticky. V teoretickej časti si pripomenuli význam a zásady správnej starostlivosti o ústnu dutinu. V praktickej časti si precvičili správnu techniku čistenia zubov.

             Týždeň  ústneho zdravia zabezpečila Mgr. R. Bernátová  Fotogaléria

          • Biela pastelka

          • Dňa 22. septembra 2023  sa aj  žiaci  našej školy zapojili do celoslovenskej verejnej zbierky pre nevidiacich a slabozrakých.

            Naše dva tímy:  Amálka Bernátová, Natálka Tesarčíková, Stelka Talianová a Paťo Beňadik z 8.C a dievčatá z 8.A Emka Žáčiková, Adelka Kučmínová, Michelle Dvorská a Zuzka Lacková pomohli vyzbierať peniaze na pomôcky pre tých, ktorí náš svet očami nevidia a len si ho predstavujú....
            Podarilo sa im  vyzbierať 209,55 eur. Na  pamiatku dostal každý žiak aspoň  malú bielu pastelku, alebo spinku. Celkom sme rozdali 190 pasteliek.

              A už sa prišli prihlásiť ďalší dobrovoľníci, ktorí by chceli pomôcť na budúci školský rok .

             Všetkým prispievateľom veľmi pekne ďakujeme.

          • PEŠIBUS DO ŠKOLY

          • Tento týždeň sa nesie v znamení Európskeho týždňa mobility (ETM), v rámci ktorého sme pre žiakov našej školy pripravili aktivitu „Pešibus do školy“. Ide o  sprevádzanie detí cestou do školy, aby nemuseli jazdiť s rodičmi autom. Rodičia ušetria svoj čas, benzín i naše životné prostredie a deti si ráno pred zasadnutím do lavíc dožičia malú prechádzku.

            Pešibus vyrazí ráno v piatok 29 septembra 2023 z dohodnutého miesta do vybranej školy. Ide o pilotnú akciu pod záštitou Mesta Trenčín a Mestskej polície mesta Trenčín.

            Ak by ste chceli „Pešibus do školy“ vyskúšať, stačí vyplniť jednoduchý dotazník a ďalej Vás už budú kontaktovať koordinátori aktivity“ Prihlasovanie je možné do stredy 27.9.2023.

            Link na prihlasovací dotazník:

            https://forms.office.com/e/35TgkJwfSc